Wednesday, January 7, 2009

train station


13 comments:

en_me said...

salam bro .. thanx singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg ittewww..

en_me said...

ko patut tukar tajuk blog jadikkks - 'kuala lipis weekly photo' bro.. anyway, good job.. keep it up

benludin said...

wsalam en_me,
tq juga jenguk sini.
tukar? takut nanti terhapdet sebulan sekali,kena tukar plak ke 'k.lipis monthly photo..hehe

en_me said...

me suggest 'kuala lipis photo blog' gittewww.. tapi it's up to u - it's ur blog.. cheers

anyway, biler me ke klipis kelmarin, me perasan banyak tempat menarik.. since u r local, u can tell more stories.. kannns

JM said...

Very nice set of photos, I especially like the last one.

uncleawang said...

Tak apa? Daily Photo does not mean we have to post daily of our works.
Yang penting kita updated kita punya kerja sekali dalam seminggu pun dah elok kan,kan..kan.
Thanks for sharing & have a nice day.

benludin said...

en_me,
tq for ur suggestion...tp uncleawang ada explain kat bwh..:)

actually this daily photoblog is one of a group of bloggers from all around the world that contribute their city photos and will share with others.we register our blogs under one roof i.e citydailyphoto.com

boleh je en_me...kalau nak datang lagi ke sini, pls inform me atau ubilepih (coz dia mmg nature guide kat sini)...kita makan-makan gulai tempoyak ikan patin..:)

JM,
shortly after i snapped that pic,the rain fall..:)

uncleawang,
tq for ur explanation...ur blog pun bagus..mmg u nampak professioanl.tak macam kami.ada masa kami guna kamera h/fon je...hehe

benludin said...

en_me,
u pun bleh daftarkan photoblog dgn CDPB...boleh kita share dgn ramai org local n foreigners pasal kampung/town kita..:)

ummzaid? said...

ada berapa stesen ketapi di lepih?

benludin said...

ummzaid,
stesen k/api ada 1 jeh..
tapi stesen bas ada 2,sbb lipis ni dah naik taraf dari town jadi city (baca:siti)

Nan Blues said...

Ni loh tempak keh kecik2 nunggu ketapi mbalek ke Padang Tengku.Hari raye paleh rame ora demeh! Beh po sesok.

kulupSakah said...

sekarang ikut kechau..
tapi layan ketapi sampai aur gading best gak, tak pun ke chegar perah

benludin said...

nan/kulupsakah:
hahaa...nostalgia tu ..silap2 ngalir airmata,.