Friday, January 9, 2009

Bamboo Shed


7 comments:

Purple Crayon said...

wah bestnye....lagi2 klu hasil tangan sendiri.wa nak order satu la ;)

benludin said...

mau kalu kena contact itu ubilepih ma..

Purple Crayon said...

hehe, wah ubi jadi tokey la dia ni...daripada bhn alam semula jadi sampaile ke dewa2 air :).wa salute ubi.

ummzaid said...

koi pun suka..
serba boleh brader kita tu ye.. :)

Purple Crayon said...

kak,lagi best bila pekena kopi o dgn cekodok sambil menghirup udara segar lagi2 angin bendang kat kg. (sawah).klu polish sket buluh tu buh kaler hitam berkilat tu lagi cantekk kan ;)

jaameel said...

katner nih.. stori mori larr skit bro..

ubilepih said...

Sebenarnya wakaf bamboo tu kenalan saya punye,saya baru acu cuba nak try test buatnya,,,harap2 nanti menjadi lah..ha..ha